Ios Build-in House II

The basic design principle of this house was based on the incorporation of the building into the landscape, the non-alteration of the unique ground morphology and the exploitation of the best views towards the sea from all areas of the house. The house consists of three volumes. At the lower level are located the guest house and the parking space and at the top level, the other two volumes are located independent of each other, which are connected by a corridor. In one volume the living quarters are located and in the other the bedrooms. In front of each volume, courtyards are formed at the level of the house, integrating the interior with the outside as the sliding frames disappear into the walls. The swimming pools are positioned in such a position as to create a visual continuity with the sea.